Betonityöt räätälöidysti

Teemme betonitöitä sekä pienille että suurille yrityksille. Betonitöiden palveluihin kuuluvat mm. raudoitustyöt, muotitustyöt sekä valutyöt.

Raudoitustyöt – Muotitustyöt – Valutyöt

Raudoitustyöt

Teemme laadukkaita raudoitustöitä moniin eri kohteisiin. Palvelumme kattaa kaiken kokoiset raudoitustyöt ja on suunnattu pääasiassa yritysasiakkaille. Raudoitamme lattioita, holvikaaria, pommisuojia ja monia muita vastaavia kohteita.

Millaisia raudoitustöitä teemme?

  • Kaiken kokoiset raudoitustyöt
  • Suunnattu lähinnä yrityksille
  • Raudoitamme lattiat, holvit, pommisuojat ja monia muita vastaavia kohteita

Muotitustyöt

Tarjoamme kattavia muotituspalveluja yrityksille, käsittäen kaiken kokoiset muotitustyöt. Kokoamme muotit Doka-muotteja käyttäen tai rakennamme ne suoraan puusta paikan päällä, takaamalla korkealaatuisen ja kestävän lopputuloksen.

Millaisia muotitustöitä teemme?

  • Kaiken kokoiset muotitustyöt
  • Suunnattu lähinnä yrityksille
  • Kasaamme muotit Doka-muotteja apuna käyttäen tai suoraan puusta paikan päällä

Valutyöt

Teemme erilaisia valutöitä yrityksille, käsittäen kaikki valutyöt pienistä lattiavaluista aina suurempiin perustus- ja anturavaluihin asti.

Millaisia valutöitä teemme?

  • Kaikki valutyöt alkaen pienistä lattiavaluista aina perustus- ja anturavaluihin
  • Suunnattu pääasiassa yrityksille

Miksi valita Concretor?

Conretorilla on pitkä kokemus ja vankka asiantuntemus betonirakentamisesta. Tarjoamme monipuolisia palveluita yksityisille ja yrityksille. Toteutamme myös räätälöidyt ratkaisut asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää betonirakentamisen palveluistamme!

Ammattitaito ja kokemus

Conretorilla on asiantuntemusta ja pitkää kokemusta betonirakentamisesta. Tunnemme betonin ominaisuudet ja osaamme toteuttaa laadukkaita ja kestäviä rakennelmia betonista asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Monipuoliset palvelut

Monipuoliset betonirakentamisen työt yksityisille ja yritytyksille. Toteutamme niin pienet kuin isot projektit, tarjoten kattavan ja kokonaisvaltaisen palvelun. Kysy lisää betonirakentamiseen liittyen!

Räätälöidyt ratkaisut

Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, joten suunnittelemme ja toteutamme betonityöt asiakkaiden toiveiden ja vaatimusten mukaan.